Oostenrijk 1959 (Austria 1959)

image

Assemblage made with parts of scrapwood and driftwood found in Leiden and Vennemeer-Rijpwetering. Pictures from different angles (50x35x15cm-20x14x6inch). Wood is burned, cleaned and party wood-stained.
The title refers to two pictures taken from a album of 1959. The pictures are placed in a corner and are hardly visible on the pictures. Assemblage include two wooden souvenir men from Austria, a cow bell from Tirol and other souvenirs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.