Voodoo sex doll

image

Assemblage made of wooden carpenter box with scrapwood inlay. Various old stuff and glass eyes. It’s always hard to photograph the boxes and give a good idea. Make the picture bigger to click on the image.

3 gedachten over “Voodoo sex doll”

  1. Mooi werk laat je zien op mijn 61ste verjaardag. Jij moet ongeveer van dezelfde leeftijd zijn want we zaten ooit bij elkaar in de klas. Dankzij onze leraar Nederlands van toen weet ik van jouw site. Leuk, deze ontmoeting na al die jaren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.